Eerste Enquete SAN New Kids on the Block nu live

29-01-2019 (12:01) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2018 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Vanaf vandaag wordt daarover op fonkonline gedurende drie weken in 3 polls gestemd. Je kan nù in de eerste ronde op de homepage van FONK stemmen op het bureau van je keuze in de eerste poll.


criteria Considerationlist

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2018 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:
 
* maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
* 'here to stay in de zin van innovatief/vernieuwend; werk dat ertoe doet
en klanten die ertoe doen.


3 enquetes 

De komende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De eerste enquete vindt plaats van 29 januari tot en met 4 februari. De tweede enquete loopt van 5 februari tot en met 11 februari en de derde enquete loopt van 12 februari tot en met 19 februari
 

Whatsapp interviews

Vanaf 7 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in de verschillende rondes hebben vergaard.


Stem nu op de homepage van fonk en maak je keuze uit de eerste reeks van 8 bureaus op de Consideratiolist SAN New Kids on the Block 2018!

Media

Marketing

Economisch