Fama Volat opent vestiging in Maastricht

Fama Volat opent vestiging in Maastricht

04-11-2022 (09:00) - Bureaus

Fama Volat opent deze week de deuren van haar nieuwste kantoor aan de Markt in Maastricht. Na vestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Tilburg en Eindhoven heeft het creatieve netwerk van vestigingen nu ook haar dekking in Limburg.

De vestiging creëert lokaal relevante campagnes en marketing strategieën voor corporates, instellingen en MKB+. Managing Partner en creatief eindverantwoordelijk Olivier Paquay zal het bureau de komende maanden vorm gaan geven.

Met deze uitbreiding naar het zuiden van het land onderstreept Fama Volat haar groeiambities en biedt het regionaal talent de mogelijkheid om in de eigen leefomgeving aan de slag te gaan. Oprichter van Fama Volat Thomas Creemers is blij met de Maastrichtse vestiging en met de toetreding van Paquay tot het partnernetwerk.: “Onder leiding van Olivier voegt Fama Volat een groot Limburgs netwerk toe. Daarnaast heeft Olivier door zijn achtergrond in FMCG, media en agency-ervaring bij werkgevers als Heineken en Mediahuis Nederland een trackrecord in het ontwikkelen van sterke merken en creatieve campagnes.”  


Media

Marketing

Economisch