FONK100 vanaf nu FONK150 Best Agencies of the Year

31-10-2022 (10:00) - Bureaus

De bureaulijst van het jaar is dè bureauliijst van het jaar, want een weerspiegeling van de bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland. De criteria waaraan bureaus moeten voldoen om deze lijst te halen, zijn dit jaar verder aangescherpt. Dit jaar hebben 150 bureaus aan de criteria voor opname in de FONK150 voldaan.

De FONK150 Best Agencies 2022 wordt onder meer aan de hand van 28 jaar onderzoekservaring op het gebied van bureaureputaties en bureau klanttevredenheid door de redactie van FONK op basis van de volgende parameters:

• Resultaat bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger)
• Zichtbare durf te vernieuwen
• Klantenlijst die ertoe doet
• Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap
• Positieve zichtbaarheid in de media

Volledig bureauspectrum

Aan de basis van de FONK 150 Best Agencies 2022 ligt dus ook dit jaar het bureau klanttevredenheidsonderzoek ten grondslag, dat niet alleen rapporteert over digital agencies of full service agencies, maar dat het volledige bureauspectrum representeert over de volgende specialisaties:  Activatie,  Branding, Business to Business, Content Creation, Design, Digital, Full Service, Media,  Tech en Videoproduction. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen grote bureaus, middelgrote bureaus (I en II) en kleine bureaus. 

Publicatie

Bureaus die niet aan het onderzoek hebben deelgenomen, komen alleen in aanmerking voor opname in de lijst als zij aan alle 4 overige hierboven vermelde criteria voldoen. De winnaars van de afgelopen drie jaar van SAN New Kids on the Block en het SAN Bureau van het Jaar weten zich altijd verzekerd van een positie in de FONK150 Best Agencies. De volledige FONK150 2022 wordt, inclusief en sneak peek op de resulaten van het bureau klanttevredenheidsonderzoek 2022, (veldwerk Multiscope) bekend gemaakt in fonk magazine 351, die 23 november aanstaande verschijnt. 

Onder embargo

De bureaus die dit jaar hebben ingeschreven op het het bureau klanttevredenheidsonderzoek 2022,  ontvangen de komende weken, onder embargo tot 23 november, hun individuele bureauresultaten.

Reserveer je nu 

Marketeers en agencies die geen abonnement op fonk magazine hebben, maar die de FONK150 Best Agencies 2022 niet willen missen, reserveren nu een exemplaar. De FONK150 komt ook dit jaar inclusief mini-interviews, statements en korte video's van de bureaus. LET OP: vanwege de hoge papierkosten wordt fonk magazine exclusief gedrukt voor abonnees en voor hen die vooraf hebben besteld. Wie achteraf bestelt, loopt grote kans ernaast te grijpen. Reserveer dus nu je exemplaar van de FONK150 Best Agencies 2022.

Integrale onderzoeksresultaten in de jaaruitgave Red Alert 2022

Naast de FONK150 Best Agencies 2022, die ook een sneak peek op het onderzoek biedt, verschijnen de integrale onderzoeksresultaten van het bureau klanttevredenheidsonderzoek 2022 in december exclusief in de jaaruitgave Red Alert 2022. Hier vind je de volledige onderzoeksresultaten per bureau (voor opname in de jaaruitgave geldt, evenals voorgaande jaren, een gemiddelde klanttevredenheid van 7 of hoger over 13 disciplines als publicatiecriterium) èn presenteren bureaus zich niet alleen met video's en statements, maar zijn er ook bureaupresentaties waarmee zich oriënterende adverteerders een nog betere indruk krijgen van wat het actuele Nederlandse bureaulandschap hen te bieden heeft. Ook voor deze uitgave geldt: reserveer nù, want nabestellingen zijn slechts in zeer beperkte mate mogelijk!

NB: Adverteerders die aan het onderzoek hebben meegewerkt, ontvangen gratis een digitaal exemplaar van zowel de FONK150 Best Agencies 2022 als van de Jaaruitgave Red Alert 2022.

         

 


Media

Marketing

Economisch