GUC Agency wint pitch Debic

09-12-2020 (14:56) - Bureaus

Na een competitie met twee andere bureaus heeft FrieslandCampina voor het merk Debic aan GUC Agency de opdracht verleend om in 2021 een campagne te ontwikkelen voor de categorie bakkerijproducten. De pitch werd begeleid door Brandgurus.
 
Lianne Boeljon - Kaat, Communication Lead Global Foodservice bij FrieslandCampina: “GUC Agency heeft overtuigend gewonnen op basis van een sterk ‘big idea’ en de totale presentatie. Ik kijk uit naar onze samenwerking”.
 
Binnen de door GUC Agency te ontwikkelen campagne, gericht op de categorie ‘bakery’, moet – naast het reeds bestaande assortiment – tevens aandacht besteed worden aan de relaunch van het boterassortiment en de introductie van een nieuw roomproduct.
 
Debic is een professioneel zuivelmerk voor chefs, banketbakkers en andere professionals in de foodservice-markt. Het merk maakt onderdeel uit van FrieslandCampina. Foodservice is een van de belangrijkste groeimarkten voor FrieslandCampina en met 100 jaar ervaring speelt Debic als vertrouwd merk hierin een belangrijke rol.
 

Media

Marketing

Economisch