Happy Horizon maakt zich klaar voor volgende groeifase

Happy Horizon maakt zich klaar voor volgende groeifase

05-09-2022 (12:25) - Bureaus

Creative digital agency groep Happy Horizon heeft haar backoffice team versterkt met vier ervaren krachten. Daarmee maakt de bureaugroep zich klaar voor de volgende groeifase, inclusief uitbreiding van het dienstenaanbod en internationale expansie. Als gevolg van sterke autonome groei en de aansluiting van diverse nieuwe bedrijven, telt de groep inmiddels ruim 600 medewerkers.
 
Met de komst van Ernst Wiemans (Chief Financial Officer), Remko Verheul (Chief People Officer) en Erik van der Linde (Chief Technology Officer) breidt Happy Horizon haar huidige backoffice team flink uit. Om de innovatieve kracht van de groep verder gestalte te geven, werd eerder dit jaar de ervaren strateeg Heidi Anthonis al benoemd tot Chief Innovation Officer van de groep.
 
           
 
 

Warme, ondernemende cultuur

CEO Walter van de Wege: "De combinatie van ambitie, snelle groei, een sterke inhoudelijke propositie voor een brede klantenportefeuille en tegelijkertijd het behoud van een warme, ondernemende cultuur voor talent, vroeg om versterking en uitbreiding van ons team. Met de invulling van deze posities geven we hieraan gehoor en kunnen we onze ambitieuze, ingezette koers op een duurzame manier verder realiseren. We kijken daarbij ook nadrukkelijk naar internationale uitbreiding van onze groep.”
 
Happy Horizon heeft op dit moment kantoren in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Tilburg. Van de Wege: “De komende jaren willen we met Happy Horizon nationaal én internationaal blijven groeien. Onze hub-strategie, met hubs op strategisch gekozen locaties, maakt het mogelijk altijd dichtbij onze klanten te zijn. Tegelijkertijd zijn we daarmee een aantrekkelijke werkgever voor talenten uit de regio’s rond onze hubs. Met de komst van Ernst, Remko en Erik gaan we deze strategie verder vormgeven.”
 
Ernst Wiemans, voorheen Finance Director van Sentia Benelux, gaat als CFO van de groep optrekken met de Group Financial Controller Sjaak Verschuren. Ernst Wiemans over Happy Horizon en zijn nieuwe rol: “Happy Horizon is een frisse, energieke en gedreven club mensen, die met sterke organische groei en gerichte acquisities een (inter)nationale one-stop shop aan het bouwen zijn, waar opdrachtgevers volledig ontzorgd kunnen worden. Ik kijk er naar uit om met mijn ervaring een rol te spelen bij deze verdere groei.” De huidige rol van CPO werd ad interim ingevuld door Roeland van Schaik.
 
Met de komst van Remko Verheul, voorheen Albelli, voegt het team ruim twintig jaar aan HR-ervaring aan het team toe. Verheul: “Happy voelde vanaf het eerste contact als een warm bad. Een bedrijf met inmiddels ruim 600 talenten die iedere dag een stapje extra zetten om de stip op de horizon van hun klanten te realiseren. Een organisatie die werkt vanuit een eigen cultuurmanifest, waar talentontwikkeling en ondernemerschap centraal staan. Het is een eer om daar de vlag te gaan dragen voor People en Culture.”
 
CTO Erik van der Linde neemt deze functie over van Ferry van de Graaf, die deze rol tijdelijk en parttime heeft ingevuld naast zijn functie als managing director van Happy Geeks. Van der Linde heeft zijn sporen verdiend als CIO bij Hogeschool Saxxion, maar was eerder onder meer ook internationaal vanuit de USA verantwoordelijk voor IT bij de Holland America Line. “Je moet doen waar je energie van krijgt. Daar geloof ik in en dat gun ik iedereen. Werken op een plek waar vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen het belangrijkste zijn, daar krijg ik energie van."

 


Media

Marketing

Economisch