Hoofdjury SAN New Kids on the Block presenteert zich

13-01-2022 (10:30) - Bureaus

De SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland heeft de delegatie vakgenoten die plaatsnemen in de Hoofdjury SAN NKOTB 2021, voluit SAN New Kids on the Block, samengesteld. Onder leiding van de juryvoorzitter Guda van Noort (foro rechts), Directeur SWOCC en Professor bij de UVA, zijn de Hoofdjuryleden van dit jaar:
 
 
• Winnaar voorgaand jaar: Isabel Boerdam, Green Food Lab

• Twee externe deskundigen: Fred Moolhuijsen, B&BA en Nathalie Peters, Morgenfrisk

• Twee vanuit vakmedia: Nicolette Hulsebos, FONK en Susanne van Nierop, Adformatie

• Twee SAN bestuursleden: Joost Vossen, Elsevier en Marieke Jansen Rentmeester, Campina

• Twee vanuit bureaus: Tim van der Wiel, Go Spooky, Patritia Pahladsingh, TBWA
 

Considerationlist, Longlist, Shortlist

De Considerationlist wordt eind januari samengesteld door B&BA, FONK en SAN waarna in februari de lezers van FONK en fonkonline hun stem kunnen uitbrengen en waaruit de Longlist wordt gedistilleerd. De Hoofdjury buigt zich op 28 maart over deze Longlist van maximaal 15 bureaus plus de dan door hen aangeleverde White Papers met informatie en brengt deze op basis hiervan terug naar een Shortlist van 6 bureaus.
 

Finalist

Business Architects | B&BA te Vreeland. Op deze middag wordt bekend gemaakt welke drie bureaus doorgaan als Finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Uitreiking SAN Accenten 2020 op donderdag 2 juni 2022.
 

Enquetes op fonkonline

De jaarlijkse enquetes voor het samenstellen van de Longlist New Kids on the Block 2021 zullen ook dit jaar weer in drie clusters van 14 februari tot en met 3 maart plaatsvinden op fonkonline. Is jouw bureau niet ouder dan drie jaar en voldoen jullie aan de criteria? Dan kun je jullie bureau nog tot en met vrijdag 21 januari voor de considationllist aanmelden bij nicolette@fonkonline.nl  En, let op: aan meedoen met SAN New Kids on the Block zijn geen kosten verbonden!
  

 

 


Media

Marketing

Economisch