Perplex & Frontis bundelen hun krachten

27-01-2022 (14:19) - Bureaus

De toonaangevende Nederlandse digitale full-service bureaus Perplex uit Arnhem en Frontis uit Varsseveld bundelen hun krachten om de digitale verwachtingen van hun opdrachtgevers te blijven overtreffen. Samen denken zij in staat te zijn om in een snel groeiende digitale wereld met steeds complexere uitdagingen nog betere, geïntegreerde oplossingen aan te bieden. Steeds meer organisaties kiezen voor één sterke full-service partner die zowel op het gebied van strategie, marketing, design, development, data en content hoogwaardige oplossingen biedt.
 
Jeffrey Schoemaker CEO van Perplex: "Perplex en Frontis hebben een bijna 1-op-1 match qua visie, cultuur en waarden; een no-nonsense aanpak, sterk ondernemerschap en de wil om continue te leren staan voorop. Dat was voor ons van groot belang, omdat we nog járen samen door willen gaan. Vanuit een grote betrokkenheid en brede expertise maken we, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, al jarenlang de juiste vertaalslag naar de best passende digitale oplossingen waarbij de gebruiker voorop staat."
 

Schaalgrootte

Met het samengaan van de bureaus ontstaat extra schaalgrootte en expertise om digitale uitdagingen aan te gaan. Daarnaast ondersteunt het de professionaliseringsslag, onder andere op het gebied van continuïteit in capaciteit, security en privacy en de behoefte aan 24/7 support. Om slagkracht en flexibiliteit te houden blijven beide vestigingen in Arnhem en Varsseveld autonoom en voorlopig onder de eigen naam opereren.
 
De nieuwe organisatie telt 85 medewerkers en maakt al grotendeels gebruik van dezelfde tooling en robuuste (Microsoft georiënteerde) technologie. Zo zijn beide bureaus Gold Partner van Microsoft en Umbraco, samen vormen zij een sterk front en vergaren ze een leidende positie in het Umbraco landschap. De samenwerking zorgt ervoor dat de bureaus hun kennis verdubbelen, waarbij zij elk hun eigen unieke expertise behouden.
 

Media

Marketing

Economisch