Ready2Scale kiest Fair Focus Communicatie

13-12-2017 (11:58) - Bureaus

Het Amsterdamse groeiprogramma Ready to Scale heeft gekozen voor samenwerking met Fair Focus Communicatie. Het bureau dat gespecialiseerd is in Business to Business PR en communicatie wordt het preferred PR bureau van de binnenkort tweehonderd aangesloten innovatieve Amsterdamse ondernemers.


Innovatieve Amsterdammers

Ready to Scale is een programma dat de komende vier jaar circa 200 innovatieve Amsterdamse ondernemers gaat helpen "up te scalen" en krachten te bundelen. Dit gebeurt via allerlei vormen van support (investeringen, juridisch, patenten) en nu  dus ook PR. Het programma is geïnitieerd door ACE Venture Lab, The Start Up Network en StartupAmsterdam.

 

Start-up en Scale-up netwerk

“Ready to Scale heeft voor Fair Focus gekozen omdat dit PR bureau het beste aansluit bij de bruisende pro-activiteit van ons Amsterdamse start-up en scale-up netwerk”, zegt Dwayne van der Klugt, programma manager bij Ready to Scale. Annelies Putman Cramer is partner bij Fair Focus Communicatie en trots dat zij is gekozen. ‘Het is enorm inspirerend om met deze energieke mensen te werken – jong en oud - die zulke bijzondere innovaties aan het ontwikkelen zijn; het gaat er nu om al dat moois breeduit te communiceren!”.

 


Media

Marketing

Economisch