Retailketen van het jaar kiest voor PauwR

19-04-2018 (10:44) - Bureaus

Witgoed en home-electronics en tevens retailketen van het jaar Expert en kiest voor PauwR om de strategie en uitvoering van haar digitale marketing te gaan doen. 


E-commerce manager Jeroen Menheere van Expert: “De afgelopen twee jaar heeft PauwR ons al ondersteund op het gebied van conversie-optimalisatie en verzorgden zij diverse trainingen voor ons team. Het zusterbureau van PauwR (Flashpoint) is al jarenlang onze partner op technisch gebied en lanceerde onlangs nog onze nieuwe webshop. De samenwerking met PauwR en Flashpoint zorgt ervoor dat de lijnen kort zijn. Voor ons is dat ideaal, aangezien we nu het beste van twee werelden combineren.”

 

ook strategisch

PauwR  gaat niet alleen de campagnes doen, maar zich ook bezighouden met de strategie. Menheere: “In de nieuwe strategie die is ontwikkeld komt er meer ruimte voor ‘het verhaal van Expert. Het maakt ons namelijk niet uit of de consument online koopt of in een van onze winkels, wel vinden het belangrijk dat onze klant kiest voor gemak, service en het vertrouwde van onze lokale aanwezigheid.”

 


Media

Marketing

Economisch