Tabe Ydo kiest HPB voor OneDay Methode

29-06-2021 (10:06) - Bureaus

Tabe Ydo, oprichter en schrijver van de OneDay Methode, haakt HPB (Het PR Bureau) aan voor PR en communicatie rondom zijn methode 'OneDay'. Tabe ontwikkelde de OneDay Methode om mensen te leren het beste uit zichzelf en het maximale uit hun tijd te halen. Door middel van het boek, het online platform, seminars en talks laat hij anderen kennis maken met zijn methode. Het boek werd in september 2020 uitgegeven en behaalde de Bestseller Top 5 op Apple iBooks, de top 10 op Bol.com en werd nummer 1 op Storytel. Tabe behaalde binnen enkele weken de positie van Best Selling Author op Apple iBooks. Tabe’s ambitie is om een ware beweging te laten groeien van mensen die naar hun hun volle potentieel willen leven.

Tabe Ydo is begonnen met zich bezig houden met deze methode toen voor zijn gevoel vijftien jaar in één keer voorbij zijn gevlogen. Hoe kun je de tijd gevoelsmatig langzamer laten gaan waardoor je meer kunt halen uit de tijd die je hebt.
 

OneDay Methode

Na het voeren van gesprekken met psychologen, het verdiepen in wetenschappelijke studies en het bevragen van neurologen en cardiologen ontwikkelt Tabe de OneDay Methode waarin vroeg opstaan (04:30 uur), ademhalingsmeditatie, dankbaarheid, intenties en happy chemicals de rode draad vormen. Happy chemicals (hormonen) als dopamine, oxytocine, serotonine en endorfine kun je volgens Tabe oproepen en inzetten hoe en wanneer jij wilt. Iedere stof heeft zijn eigen werking en door evenwicht te brengen in niveaus ervan kunnen we zelf onze mentale, fysieke en emotionele toestand sterk beïnvloeden. Hij borduurt hiermee voort op eeuwenoude praktijken uit oosterse culturen als yoga, meditatie en mindfulness waar de werking al langer van (wetenschappelijk) bekend is. Met de OneDay Methode maakt Tabe Ydo deze kennis behapbaar en toegankelijk voor een ander publiek.

"Met de OneDay Methode stimuleer en activeer ik al tienduizenden mensen hun leven in een dag naar een hoger niveau te tillen en een kettingreactie van happy chemicals te activeren. We staan aan het begin van een beweging. De thema’s 'vitaliteit' en 'mental health' staan bij alle Europese boardrooms op de agenda en de afgelopen maanden heb ik veel online masterclasses mogen geven aan nationale en internationale bedrijven. Nu de wereld weer openbreekt wil ik nog meer werknemers helpen met het verbeteren van hun mentale gezondheid en het behalen van hun volle potentieel. De betrokkenheid en expertise van HPB is hierin voor mij van grote waarde," zegt Tabe Ydo.

Media

Marketing

Economisch