The Pool leidt eerste poll SAN NKOTB

07-02-2020 (11:57) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2019 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Na vier dagen stemmen in de eerste poll, heeft media agency The Pool de leiding overgenomen van The Family Amsterdam, dat nu een tweede positie heeft. Ook Qontent Matters gaat goed mee in de race. Hibou maakt een goede kans en ook Airborne kan nog een plek veroveren op de Longlist.  Maar: we zijn er nog niet! Er kan nog tot maandag 16.00 ur gestemd worden in de 'vraag van de dag' op de homepage van fonkonline. Doe mee en stem!
 

recap criteria en enquetes
De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2019 voldoen alle 23 aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
> werk & klanten die ertoe doen.

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent, eventueel aangeviuld met 2 wildcards vanuit de hoofdjury van de SAN. De eerste enquete vindt plaats van 4 februari tot en met 10 februari. De tweede enquete loopt van 11 februari tot en met 17 februari en de derde enquete van 17 februari tot en met 24 februari.

Publiciteit met een doel
Vanaf 11 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In FONK magazine krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen in maart een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Stem nu in de eerste poll!

Stem nu op de homepage van FONK in de rubriek Vraag van de dag (rechts op pc of mac en onderaan de site op mobiele devices) en maak je keuze uit de eerste reeks van 8 bureaus op de Consideratiolist SAN New Kids on the Block 2019!   


Media

Marketing

Economisch