Theatergezelschap en communicatiebureau coachen 120.000 rijksambtenaren

Theatergezelschap en communicatiebureau coachen 120.000 rijksambtenaren

07-11-2022 (13:46) - Bureaus

Communicatiebureau 2 in beweging en theatergezelschap Positief Coachen hebben de krachten gebundeld en ‘Theater beweegt’ opgericht. Aanleiding voor  de krachtenbundeling is een door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties uitgeschreven challenge.

De uitdaging is om 120.000 rijksambtenaren bekend en bekwaam te maken met de principes van ambtelijk vakmanschap. ‘Met de combinatie van een leuke theatervoorstelling en een vervolgtraject, werken wij aan het plezier erin houden. Een belangrijke voorwaarde voor succes’, aldus de oprichters van ‘Theater beweegt’. Alle 120.000 Rijksambtenaren krijgen de komende jaren de kans om de theatervoorstelling te beleven en mee te doen aan de vervolgcommunicatie.

Samenwerking

‘Theater beweegt’ is een nieuw initiatief van drie ervaren communicatieprofessionals. Ewald van Kouwen is tien jaar lang het gezicht van de Consumentenbond geweest en staat als aanvoerder van de beweging Positief Coachen nu al vijftien jaar in het theater. Nicolette Biessels en Martin Verspeek startte ruim 18 jaar geleden het in Utrecht gevestigde communicatiebureau 2 in beweging.

Conversation starter

Martin Verspeek: ‘Met theater en theatervormen kunnen we de boodschap op een nieuwe en verrassende manier overdragen. Want dat willen we: mensen raken. Ze prikkelen om zo het gesprek op gang te brengen. Samen iets leuks beleven, een avondje uit aanbieden. Theater als conversation starter. En dat dan verder uitdiepen met (online) communicatie-activiteiten.’
 


Media

Marketing

Economisch