WPP kondigt eerste campus in Brazilië aan

WPP kondigt eerste campus in Brazilië aan

08-11-2022 (09:30) - Bureaus

WPP gaat zijn eerste campus in Brazilië oprichten, waar de 26 bureaus en 7.000 mensen van het bedrijf onder één dak worden samengebracht.

De WPP Campus in São Paulo is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van hybride werken en zal meer innovatie, creativiteit en samenwerking tussen bureaus, klanten en partners mogelijk maken.

Het nieuwe gebouw is ontworpen door de Braziliaanse architect Gustavo Utrabo dat duurzaamheid, de lokale gemeenschap en de natuurlijke omgeving integreert. Het terrein van 20.000 m2 is gelegen in Vila Leopoldina, een wijk die startende en snelgroeiende bedrijven heeft aangetrokken en zich ontwikkelt tot een creatief centrum in São Paulo. De bouw moet begin 2025 voltooid zijn.

Mark Read, CEO van WPP, zei: "WPP's São Paulo Campus zal innovatieve ruimtes bieden voor meer samenwerking en als katalysator fungeren voor werk van wereldklasse in Brazilië. Met mensen en natuur geïntegreerd in het hart van het ontwerp, is het ons doel dat de ruimte de creatieve bestemming binnen de stad wordt voor onze klanten en de meest getalenteerde mensen van het land." 


Media

Marketing

Economisch