Zandbeek neemt zes nieuwe talenten aan

Zandbeek neemt zes nieuwe talenten aan

17-11-2022 (09:50) - Bureaus

Bij Zandbeek zijn maar liefst zes nieuwe medewerkers begonnen. Dirk Berkers, Robin Lambriex, Sophie van Hal, Floor Schreurs, Anouk Houben en Tamara van de Goor komen het bureau uit Eindhoven versterken.

Dirk Berkers

Dirk Berkers (28) maakt een bureautransfer binnen Eindhoven en ruilt Team Lewis in voor Zandbeek. Met zijn ervaring in public relations voegt hij de nodige kennis toe aan het team. Ook gaat hij aan de slag als copywriter om pakkende proza voor de klanten van Zandbeek te schrijven.

Robin Lambriex

Robin Lambriex (27) sluit zich aan bij Zandbeek als video creative. In deze rol combineert ze het online landschap met haar passie voor video. Ze bedenkt formats en werkt deze vervolgens ook uit. Voorheen werkte Robin als creative bij socialmediabureau Scooperz.

Sophie van Hal

Een liefde voor vorm en branding, conceptueel denken en oog voor detail. Sophie van Hal (31) vertelt verhalen met behulp van haar grafische ontwerpen. Daarom maakt ze sinds dit jaar onderdeel uit van Zandbeek als designer. Ze deed haar ervaring op bij ontwerpbureau Skillz.

Floor Schreurs

Vers uit de schoolbanken begint Floor Schreurs (22) aan haar eerste baan binnen de bureauwereld. Vier jaar geleden begon ze aan haar studie communicatie in Tilburg en liep ze stage bij Skyhigh TV. Nu schrijft ze binnen het team copy & strategie mee als junior copywriter.

Anouk Houben

Anouk Houben (23) leidt ieder Rijkswaterstaat-project in rechte banen en past daarom goed in het projectteam van Zandbeek. Hiervoor studeerde ze leisure & eventmanagement aan Breda University of Applied Sciences.

Tamara van de Goor (niet op foto)

Sinds deze maand versterkt Tamara van de Goor (40) het hr-team van Zandbeek als adviseur. In haar rol zorgt ze ervoor dat alle medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontwikkelen.

 


Media

Marketing

Economisch