Bekende Nederlanders geven een stem aan de natuur

10-12-2023 (18:37) - Creatie

Vanaf 18 december zullen vier bekende Nederlanders letterlijk een stem geven aan de natuur. In de vierdelige natuurdocumentaire ‘In Het Wild’, van natuurfilmmaker Luc Enting, maken we kennis met een keur aan diersoorten die leven in Nederlandse natuurgebieden.

Elk van de vier afleveringen wordt op passende wijze ingevuld door een bekende Nederlander met per aflevering een eigen specifieke thema. Dit zijn: Chantal Janzen, Raven van Dorst, Jaap Reesema en René van der Gijp.

De BN'ers nemen elk een aflevering voor hun rekening en zullen hiervoor tevens de voice-over zijn. Hiermee geven ze een geheel eigen invulling aan een van de vier thema’s. Ieder van hen brengt zijn unieke persoonlijkheid en passie voor de natuur in de documentaire reeks, waardoor elke aflevering een eigen karakter heeft.

Over 'In het Wild'

Het beeldmateriaal voor deze indrukwekkende natuurdocumentairereeks is vastgelegd door de gerenommeerde natuurfilmmaker Luc Enting, bekend van zijn natuurfilm 'Wild'. De vier afleveringen geven een ongeëvenaarde kijk op diverse diersoorten die hun thuis hebben in verschillende Nederlandse natuurgebieden. ‘In Het Wild’ is een documentairereeks die zowel natuurliefhebbers als nieuwsgierige kijkers zal boeien.

De vierdelige natuurdocumentaire ‘In Het Wild’ is geproduceerd door &C TV i.s.m. Luc Enting Films en vanaf 18 december in zijn geheel te zien bij Videoland. 

Fotografie Credits: William Rutten, Pim Top, Jantine Talsma en Pim Ras.