N=5 versterkt expertise met designtak

N=5 versterkt expertise met designtak

07-10-2024 (11:48) - Design

Creatief bureau N=5 trekt Codeam founder Dominique Mathijs aan als Design Director. Hij neemt ex-Ronin designer, ADCN jurylid en D&AD winnaar Cassie Ng mee naar N=5 om het design team te versterken.

“Bij N=5 kijken we voortdurend wat er nodig is om sterke merken te bouwen," aldus Monique Bergers, Managing Director N=5. "We zien dat beeld, in de breedste zin van het woord, een steeds dominantere rol inneemt binnen communicatie. En dat zal met de ontwikkeling van generatieve AI en immersive tech alleen maar toenemen. Merken zullen daar sturing aan moeten geven. Onze visie op brand publishing geeft daar een antwoord op en daarbinnen speelt design een essentiële rol om onderscheidend vermogen op te bouwen.''

Dominique Mathijs, Design Director N=5: “Mijn ambitie is om een designfilosofie te ontwikkelen die een integraal onderdeel is van het merkdenken bij N=5. Design is meer dan alleen esthetiek; het moet strategisch bijdragen aan sterke, onderscheidende merken. Met mijn team werken we mee aan de ontwikkeling van krachtige concepten, opvallende campagnes, en creëren we complete visuele merkidentiteiten. Zodat merken echt kunnen opvallen in een wereld waarin alles steeds meer op elkaar lijkt."

Naast Dominique en Cassie is het team verder versterkt met grafisch talent Christel Pronk (ex-CIRCUS). Robine Schmetz maakt het team compleet met haar functie als Motion Graphic Designer en video editor.