JEX komt in De Brug van Rotterdam

JEX komt in De Brug van Rotterdam

25-10-2022 (11:03) - Economisch

De Brug, het voormalige hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam, krijgt nieuwe bewoners. Vanaf midden 2023 komt JEX in het iconische gebouw: een bedrijf dat software voor de uitzendbranche ontwikkelt.

JEX is nog niet zo lang geleden verhuisd, maar omdat hun omzet verdrievoudigde en het aantal medewerkers in het afgelopen jaar verdubbelde, moesten ze op zoek naar een groter gebouw.

Thuishaven

Nick Hillebrand, oprichter en algemeen directeur: "We zochten een omgeving waar we langer door kunnen groeien, ambities waar kunnen maken en waar we bovendien midden in de samenleving staan. De Brug voldoet aan deze wensen en staat in de stad waar we thuishoren: Rotterdam." De Brug was voorheen het hoofdkantoor van Unilever. 

JEX

Hillebrand, die van 2010 tot 2018 bij het Korps Mariniers diende en werd uitgezonden, was eerder medeoprichter van een uitzendorganisatie. Hij zag hoe gefragmenteerd de Nederlandse arbeidsmarkt is, zonder systemen die goed op elkaar aansluiten of centrale databases. Daarom startte hij JEX, een softwareorganisatie die zich voornamelijk richt op het ontwikkelen van oplossingen om vraag en aanbod op de flexibele arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Inmiddels werken er 200 mensen en heeft JEX een omzet van meer dan 100 miljoen euro.

Foto is een impressie, geen origineel beeld
 


Bureaus

Media

Marketing