Manuel Bachoore en Emre Yilmaz verlengen contract bij Team Gullit

21-09-2023 (16:04) - Gaming

Manuel Bachoore en Emre Yilmaz hebben hun contract bij Team Gullit beiden verlengd. De twee zijn de succesvolste spelers in FIFA 23.

Met de verlenging verzekert Team Gullit zich wederom met één van de sterkste line-ups voor het komende EA Sports FC 24-seizoen. Manuel Bachoore won afgelopen seizoen het wereldkampioenschap FIFA 23, en kroonde zich daarmee tot beste speler in het spel. Hij nam daarnaast ook nog een geldbedrag mee naar huis van 300.000 dollar. Team Gullit Coach Renzo Oemrawsingh: “Manuel heeft zich bewezen als de sterkste speler in het afgelopen seizoen. We hopen dat hij die lijn dit jaar voort kan zetten, en dat hij onder onze leiding zijn titel kan prolongeren.”

Nieuw contract

Ook Emre Yilmaz tekende onlangs een nieuw contract. Yilmaz won in FIFA 23 de eChampions League, door onder andere voormalig wereldkampioen Umut Gültekin te verslaan. De beker met de grote oren ontving Yilmaz vervolgens van niemand minder dan Ruud Gullit. “Emre is samen met Manuel de meest succesvolle speler in FIFA 23. Met het verlengen van zijn contract hebben we nog een ijzersterke speler binnen het team voor het volgende seizoen”, aldus Oemrawsingh.