No Fairytales lanceert vers ingevroren burrito’s

15-03-2022 (17:04) - Lifestyle

Na het succes van de kleurrijke groente tortilla’s breidt No Fairytales verder uit met een primeur in het diepvriesschap: de vries-verse Burrito. Een gezonde, kleurrijke maaltijd die binnen een handomdraai op tafel staat. De Burrito komt in drie smaken: Chili Sin Carne, BBQ Chicken en Smokey Beef. Alle drie de burrito’s bevatten minimaal 58% groenten en zitten vol goede voedingsstoffen en vezels. Daarmee is het een gezonder alternatief voor de geliefde Burrito: 'that thing you like, a bit better'.

Met de Burrito in je vriezer heb je altijd een snelle, voedzame maaltijd bij de hand. Handig op drukke dagen, voor het sporten of na werk. Voor degene met niet zo’n grote vriezer is het ook goed nieuws. Daar waar je vriezer vaak met twee pizza’s al vol zit, kun je hiervoor meerdere burrito’s kwijt.
 

Voedzaam

De No Fairytales Burrito laat zien dat ook diepvriesproducten voedzaam én lekker kunnen zijn. Stap voor stap hoopt No Fairytales in elke categorie van Nederlandse supermarkten gezondere opties te bieden. "We hebben in Nederland veelal een ongezonde associatie met diepvriesproducten. Dat is jammer, want in de diepvries kunnen we vitaminen en mineralen juist heel goed bewaren! Met de Burrito willen we het vriesschap weer positief onder de aandacht brengen en mensen een heerlijke, verse en makkelijke comfortfood bieden", aldus Bernadette Kooijman, oprichter van No Fairytales.