Action lanceert speelgoedlijn Mini Matters

25-07-2019 (10:00) - Marketing

Vanaf medio september 2019 ligt Mini Matters, de speelgoedlijn van Action, in de winkels. De lijn bestaat uit ruim dertig voornamelijk houten producten voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 8 jaar. Het kleurrijke speelgoed is speciaal voor Action ontworpen en is volgens de retailer van hoge kwaliteit.
 
Mini Matters is het eerste private label van Action in de categorie speelgoed. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteits- en veiligheidseisen en de houten items hebben tevens het TüV/GS certificaat. Bovendien is al het houten speelgoed gemaakt van FSC-hout, afkomstig uit een verantwoord beheerd bos. Naast een leuke en voordelige keuze is het Mini Matters speelgoed dus ook een verantwoorde keuze. 
 
"Als moeder van jonge kinderen weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk leuk speelgoed voor ze is", zegt Hajir Hajji, als Commercieel Directeur bij Action verantwoordelijk voor het assortiment. "Ik ben trots op ons Mini Matters speelgoed. Het is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook veilig en verantwoord gemaakt. Met onze kleine prijzen is het voor iedereen bereikbaar, dus als dat geen glimlach bij onze klanten op het gezicht geeft..."
 
Het Mini Matters speelgoed is vanaf half september verkrijgbaar in Action-winkels en online te bekijken op action.com. De verkoopprijzen starten vanaf €1,49. Er is al een garage of prinsessenkasteel te koop voor €8,95.

Bureaus

Media

Economisch