AkzoNobel als gouden sponsor bij Nederlandse deelname World Expo 2025

AkzoNobel als gouden sponsor bij Nederlandse deelname World Expo 2025

15-10-2024 (12:41) - Marketing

AkzoNobel heeft zijn passie voor het schilderen van een duurzame toekomst vastgelegd door zich als gouden sponsor aan te sluiten bij het Nederlandse paviljoen op de World Expo 2025 Osaka in Japan.

Het thema van het paviljoen, Common Ground: creating a new dawn together, wordt tot leven gebracht door het cirkelvormige ontwerp: om de zon te symboliseren in een toekomst van onbeperkte schone energie. 

Duurzame toekomst

"Samen met AkzoNobel zijn we verheugd om te werken onder het thema Common Ground, waarbij we onze gedeelde visie en samenwerking richting een duurzame toekomst verder zullen ontwikkelen", zegt Marc Kuipers, Commissaris-Generaal voor Nederland op Expo 2025 Osaka.

AkzoNobels team van experts in Japan werkt momenteel nauw samen met architecten en ontwikkelaars aan verschillende mogelijke verven en coatings om het toekomstgerichte, duurzame ontwerpconcept tot leven te brengen. Deze oplossingen kunnen variëren van decoratieve wandafwerkingen en houtverzorgingsoplossingen tot coils en beschermende coatings.

Nederland is een van de ruim 160 deelnemende landen die zich presenteert op de Expo in Osaka, die plaatsvindt van 13 april tot 13 oktober 2025. Onder het overkoepelend Expo 2025 thema Designing Future Society for Our Lives zal het wereldwijde evenement naar verwachting meer dan 28 miljoen bezoekers trekken, voornamelijk uit Azië.


Bureaus

Media

Economisch