Albert Heijn documentaire ’Meer dan super’: Het leven van acht Albert Heijn-collega’s

Albert Heijn documentaire ’Meer dan super’: Het leven van acht Albert Heijn-collega’s

02-11-2023 (14:33) - Marketing

Albert Heijn; Nederland in het klein, waar overdag, in de avond en nacht wordt samengewerkt. 125.000 collega’s die allemaal hun eigen achtergrond hebben met wensen, dromen, talenten en ook uitdagingen die niet uit de weg worden gegaan.

De documentaire ’Meer dan super’ geeft een kijk in het leven van acht Albert Heijn-collega’s. Deze mensen spelen op hun eigen manier een rol bij ons ontbijt, de lunch en de avondmaaltijd. En met de recente opening van de 1.250ste Albert Heijn winkel vindt de retailer dat een mooi moment om stil te staan bij alle medewerkers die elke dag klaarstaan voor klanten.

Voor iedereen

Werken bij Albert Heijn is meer dan zomaar een baan, dat is de boodschap van deze documentaire. ‘Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen’. De missie van Albert Heijn. Edward Both, directeur talent & organisatie bij Albert Heijn: "Als Albert Heijn staan we midden in de samenleving en zijn we er voor elkaar. In ’Meer dan super‘ komt dit tot leven. Je ziet, hoort en voelt dat Albert Heijn meer is dan een supermarkt; we zijn een blauwe familie waarin iedereen zichzelf kan zijn en waarin je met je baan een betekenisvolle bijdrage levert aan een gezonde, duurzame en sociale samenleving. Jong tot oud werkt zij aan zij bij Albert Heijn en dat wordt zelfs van generatie op generatie doorgegeven."

Documentaire

In de documentaire belicht Albert Heijn het dagelijks leven van de kracht van het bedrijf: de medewerkers. We zien een ‘dag uit het leven van’ en lopen 24 uur mee bij Albert Heijn, van de ene nacht tot de volgende nacht, waar verschillende medewerkers allemaal hun bijdrage leveren om te zorgen, elke dag weer, voor beter eten in Nederland en België. In de documentaire komt ook het sociale aspect, de verbindende rol van eten en drinken naar voren. André van Duin heeft de documentaire ingesproken. Aan de hand van zijn herkenbare stem worden de acht collega’s gevolgd, elk met hun eigen verhaal. Van jong tot oud, van diverse culturele achtergronden en met verschillende levenswijzen. 


Bureaus

Media

Economisch