Amayzine en ShowHeroes Group gaan eigen videocontent maken

06-04-2023 (13:00) - Marketing

Lifestyleplatform Amayzine en de ShowHeroes Group maken vandaag bekend hun samenwerking met een jaar te verlengen en uit te breiden met videoproductie.

Een team van twintig producenten van ShowHeroes gaat samen met de uitgever redactionele videoclips in alle IAB-categorieën produceren die de voornamelijk vrouwelijke bezoekers moeten inspireren.

Herkenning en vermaak

Amayzine en ShowHeroes werken inmiddels vijf jaar met elkaar samen. Hierin heeft de uitgever altijd gewerkt met de video’s uit de videobibliotheek van ShowHeroes, maar de behoefte aan op maat gemaakte video’s werd steeds groter. Met de verlenging van het contract wordt een team samengesteld dat de redactionele videocontent voor Amayzine gaat produceren. De eerste mini-documentaires en interviews worden op dit moment geproduceerd. May-Britt Mobach, oprichter en editor in chief van Amayzine: "Dat wij onze content samen met ShowHeroes gaan uitbreiden met zelfgemaakte video’s voelt als een logische stap. Herkenning en vermaak zijn voor ons belangrijke pijlers en dat we dit nu ook vertalen in video zal de relatie met onze lezers nog meer verbeteren.”

Better Media Framework

Olivier Barger, Country Manager Benelux: “Het partnership met May-Britt en haar team is voor ons speciaal in vele opzichten. Niet alleen werken we al jarenlang met veel plezier met elkaar samen, zij zijn in mijn optiek ook de belichaming van ons ‘Better Media Framework’ dat onder andere vrouwelijk leiderschap aanmoedigt. May en haar team laten zien hoe belangrijk een divers leiderschapsteam is. Met name vrouwen in de top zorgen ervoor dat verschillende perspectieven, ervaringen en vaardigheden op tafel worden gebracht, wat leidt tot meer innovatieve en effectieve besluitvorming. En dat is precies wat we straks ook terug gaan zien in de video’s die voor Amayzine worden geproduceerd.”
 


Bureaus

Media

Economisch