Anastasia Dellis nieuwe general manager Gorillas Nederland

Anastasia Dellis nieuwe general manager Gorillas Nederland

10-08-2022 (11:53) - Marketing

Gorillas maakt de aanstelling aan van Anastasia Dellis als nieuwe General Manager Nederland. Anastasia is bijna anderhalf jaar werkzaam geweest als Commercieel Directeur, waarbij zij onder meer verantwoordelijk was voor de samenstelling van het Nederlandse assortiment.

Anastasia heeft onder andere een sleutelrol gespeeld bij de afronding van de samenwerking met Jumbo en heeft meer dan 15 jaar internationale retailervaring in verschillende regio's.

Anastasia Dellis: "Gorillas heeft een fenomenaal succesverhaal geschreven waar ik trots en dankbaar deel van uit mag maken. Samen met het leadership team, ben ik enthousiast over de mogelijkheid om Gorillas’ weg naar winstgevendheid en versnelde impact voort te zetten. Mijn doelstelling is niet alleen de marktleiderspositie van Gorillas te behouden; ook de groei van de werknemers die Gorillas hebben gevormd tot het bedrijf dat het nu is staat hier centraal. Ik wil Sadik bedanken dat hij de weg heeft gewezen en het tempo heeft aangegeven voor ons allemaal!"

Sadik Cevik, voormalig General Manager Nederland, is benoemd tot Global VP Corporate Development, M&A en Investor Relations. In zijn nieuwe functie zal Sadik, in samenwerking met Gorillas’ CFO Elmar Broscheit, werken aan wereldwijde initiatieven op het gebied van partnerschappen, fusies, overnames en winstgevendheid.


 


Bureaus

Media

Economisch