Another-Label <3 MUD Jeans

13-02-2024 (17:57) - Marketing

Another-Label gaat in 2024 een langdurige samenwerking aan met het Amsterdamse circulaire jeansmerk, MUD Jeans. 

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Another-Label, en dus was het een logische keuze om de handen ineen te slaan met MUD Jeans. Hét denim merk dat sinds 2013 pionier is op het gebied van de circulaire economie. Alle MUD Jeans items bestaan op dit moment voor 40% uit post-consumer denim en biologisch (milieuvriendelijk) katoen.

Ter verbreding en als toevoeging op de huidige Another-Label collecties, is deze eerste capsule reeks tot stand gekomen. Hierbij ligt het ontwerp in handen van Another-Label en wordt het duurzame productieproces uitbesteed aan het ervaren MUD Jeans team.

Lotte Lampe (Founder Another-Label):"De synergie tussen Another-Label en MUD Jeans illustreert de kracht van het bundelen van kennis en ervaring. Samenwerken brengt niet alleen een geweldige capsule collectie, maar ook een bundeling van een duurzame visie die de toekomst heeft." 

Vijf denim styles

De collectie bestaat uit vijf denim styles, en zijn beschikbaar in twee kleuren: Off-white & light blue. De selectie is een doorvertaling van de key styles van Another-Label. Deze populaire designs, zoals een jumpsuit, het gilet en een cropped denim jacket met korte mouwen, keren elke collectie terug.  


Bureaus

Media

Economisch