Babboe viert jubileum met vijftien bijzondere verhalen

Babboe viert jubileum met vijftien bijzondere verhalen

03-11-2022 (11:03) - Marketing

Dit jaar bestaat het Nederlandse Babboe 15 jaar. Om dit te vieren blikt Babboe terug op 15 jaar bijzondere #babboemoments; een videoserie met portretten van Babboe bezitters met een bijzonder verhaal. De eerste aflevering is vanaf vandaag online te bekijken.

Wat 15 jaar geleden begon als een lokaal initiatief van een aantal ondernemende Nederlandse jonge ouders voor een betaalbare bakfiets, is uitgegroeid tot de grootste internationale speler in elektrische cargo fietsen. Waar de eerste ‘Babboe Big’ enkel als bouwpakket af te halen was, richt Babboe zich inmiddels met zo’n 14 verschillende elektrische modellen op gezinnen, hondenbezitters en vrachtvervoer in de stad. Vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort werken zo’n 120 mensen mee aan de internationale groei van Babboe.

Rens Bosma, Marketing Manager bij Babboe: “Al 15 jaar maakt Babboe deel uit van het dagelijks leven van mensen over de hele wereld. Inmiddels rijden er honderd duizenden Babboe’s rond verspreid over meer dan 30 landen. Die enorme verscheidenheid aan Babboe bezitters is natuurlijk een fantastische bron van inspiratie om 15 jaar Babboe in beeld te brengen.”
 


Bureaus

Media

Economisch