Beyond Meat ook verkrijgbaar bij DekaMarkt

Beyond Meat ook verkrijgbaar bij DekaMarkt

09-04-2024 (13:54) - Marketing

Het assortiment van Beyond Meat, de marktleider in plantaardig vlees, is vanaf nu te koop bij DekaMarkt. Het aanbod bestaat uit de Beyond Burger, Hack en Meatballs.

Afgelopen jaar was een kwart van alle hoofdmaaltijden in Nederland vegatarisch, zo blijkt uit een onderzoek van het CBS. Het grootste deel van de deelnemers koos ervoor om minimaal één of twee keer per week een vegetarische hoofdmaaltijd te eten. Hierin helpt Beyond Meat door het makkelijker te maken voor consumenten om te blijven eten waar ze van houden zonder concessies te hoeven doen.

Natalia Tofan, Regional Sales Manager BeNeFra bij Beyond Meat, zegt: “Nu steeds meer Nederlanders erover denken om plantaardig te gaan eten is het een mooi moment om Beyond Meat te introduceren bij de klanten van DekaMarkt. Onze Beyond Meat-producten worden door iedereen gewaardeerd; Van carnivoren tot flexitariërs en veganisten die dezelfde smaak en textuur als dierlijk vlees willen, maar op zoek zijn naar een meer planeetvriendelijke optie.”

Beyond Meat blijft de verkrijgbaarheid van hun plantaardige producten vergroten en is, naast DekaMarkt, ook te vinden bij Albert Heijn, Jumbo, PicNic en Flink.


Bureaus

Media

Economisch