bloomon verkoopt voor vijfde jaar volledig biologisch boeket

bloomon verkoopt voor vijfde jaar volledig biologisch boeket

27-05-2024 (16:00) - Marketing

bloomon viert de vijfde verjaardag van haar boeket dat volledig bestaat uit biologisch SKAL-gecertificeerde bloemen van Nederlandse bodem.

Het boeket is vanaf vandaag te koop.

Van Nederlandse bodem

Het boeket is gevuld met veld- en korenbloemen uit Nederland. Het design is samengesteld door bloemstylisten en heeft een speelse, luchtige stijl. 

Sibbe Krol, Director of Sustainability bij bloomon, vertelt: “We zijn trots dat we nu voor het vijfde jaar op rij biologische boeketten aanbieden in onze shop. Het creëren van gezonde bloemen zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen kost een kweker veel tijd en energie. Samen met onze kwekers werken we toe naar een groter aanbod van biologische bloemen zodat we hier steeds meer mensen mee kunnen laten kennismaken.”

bloomon is de allereerste online bloemist in Nederland en België die het Europees biologisch keurmerk op een boeket mag zetten. Het Europees biologisch keurmerk maakt duidelijk dat een product voldoet aan de EU-regels en aan de hoge eisen voor biologische productie.

bloomon x The Pollinators

Speciaal voor dit boeket werkt bloomon samen met stichting The Pollinators. The Pollinators zetten zich in voor het welzijn van bestuivende insecten. Dat is hard nodig, want in ons landschap hebben bestuivers zoals wilde bijen, hommels en vlinders het zwaar. Juist deze kleine insecten zijn zo belangrijk voor gezonde ecosystemen. Van elke aankoop van het 100% biologische boeket doneert bloomon € 2,- aan The Pollinators.

Het 100% biologische boeket is voor € 26,95 verkrijgbaar in de floral shop van bloomon.  


Bureaus

Media

Economisch