Brand trapt festivalseizoen af met Paaspop Blond

Brand trapt festivalseizoen af met Paaspop Blond

22-03-2024 (10:40) - Marketing

Speciaal voor Paaspop, dat plaatsvindt tussen 29 en 31 maart, introduceert Brand een limited edition bier: Paaspop Blond. Het bier is gebrouwen in samenwerking met Paaspop en Sligro.

Creativiteit, ambacht en daadkracht: je proeft het allemaal in Paaspop Blond. Om dit blonde bier te brouwen, sloegen Paaspop, Sligro en Brand de handen ineen. Nils Reichhardt, meesterbrouwer van Brand, legt uit: “Samen kozen we voor de beste ingrediënten en proefden we tot we met volle overtuiging konden zeggen: Ja dit is 'm. Dít bier past perfect bij Paaspop”, zegt. Peter Sanders, organisator van Paaspop, is het daarmee eens: “Het Paaspop Bier van Brand sluit perfect aan bij ons festival: het is fris, fruitig en niet te zwaar. Een heerlijk festival bier dus!”

Beschikbaarheid

Het blonde speciaalbier wordt tijdens Paaspop aan het festivalpubliek gepresenteerd en is daarna vanaf 4 april bij de zelfbedieningslocaties van Sligro als limited edition verkrijgbaar. Bij een aankoop van een Brand product maken klanten kans op kaartjes voor Paaspop 2025. Bovendien krijgen vijf horecazaken in de omgeving van het festivalterrein in Schijndel Paaspop Blond exclusief op de tap. 


Bureaus

Media

Economisch