ByKay zet de volgende stap in duurzaam ondernemen

ByKay zet de volgende stap in duurzaam ondernemen

08-02-2024 (16:30) - Marketing

Wist jij dat het knuffelhormoon essentieel is voor de band met je kindje? En wist je dat het dichtbij dragen van je kindje bijdraagt aan het aanmaken van oxytocine, oftewel het knuffelhormoon? ByKay begrijpt de essentie hiervan en wilt het dragen voor iedereen toegankelijk maken.

Daarom lanceren zij het ByKay abonnement, zodat je niet alleen een fijn draagsysteem kan kopen, maar je het ook kan huren. Op die manier proberen ze nog meer duurzaamheid en toegankelijkheid in hun merk te brengen. “Naast dat we de voordelen van het dragen voor iedereen toegankelijk willen maken, zijn we ook constant op zoek naar de juiste balans tussen people, planet en profit. Het in de markt brengen van onze abonnementsvorm was een logische volgende stap hierin. We gunnen iedereen wat extra aanmaak van oxytocine, het knuffelhormoon, gecombineerd met de flexibiliteit van verschillende draagmodellen.” - aldus oprichter Kay Poelen.

Abonnement

Flexibiliteit is een grote peiler binnen het abonnement en je kan dan ook zelf kiezen voor hoelang je een draagsysteem wilt huren. Tijdens de huurperiode is het eventueel ook mogelijk om je babydrager te switchen: zo kan je bijvoorbeeld starten met een draagdoek in de newborn fase en daarna door wisselen naar een draagzak. Er zijn geen verzendkosten binnen het abonnement, ook niet als een model aan het einde van de periode retour gestuurd moet worden. Na de huurperiode heb je de mogelijkheid om je abonnement te verlengen of de draagzak retour te sturen, zodat ByKay ervoor kan zorgen dat hij opnieuw gedragen kan worden. Mocht je gehecht zijn geraakt aan je babydrager en geen afscheid willen nemen, is er ook de optie om hem over te nemen. Waarbij ByKay je aanmoedigt om voor het terug sturen te kiezen om verspilling te voorkomen.

Knuffelhormoon

Tijdens het dragen van je kindje wordt het knuffelhormoon oxytocine aangemaakt. Dit hormoon bevordert de band met je baby en zorgt voor een goede hechting. Ook heeft oxytocine een positieve invloed op zorgtaken, waardoor jij als verzorger haarfijn aanvoelt wat je kindje nodig heeft. De aanmaak van het knuffelhormoon, wat vrijkomt tijdens het dragen, zorgt voor gevoelens van geluk, kalmte en blijdschap. Het dragen van een baby in een draagdoek of draagzak biedt talloze voordelen. Ten eerste bevordert het de fysieke nabijheid en het huid-op-huidcontact tussen ouder en kind, waardoor de oxytocine productie gestimuleerd wordt. Dit versterkt de band en het gevoel van veiligheid bij zowel de baby als de ouder. 


Bureaus

Media

Economisch