Campina en NOC*NSF verlengen samenwerking

Campina en NOC*NSF verlengen samenwerking

07-11-2023 (15:23) - Marketing

Zuivelmerk Campina en sportkoepel NOC*NSF hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2026. De organisaties blijven zich ook de komende jaren inzetten voor een goede en gezonde start van de dag voor zowel het Olympisch als het Paralympisch Team.

Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs in 2024 zal TeamNL door Campina worden voorzien van kwark, zodat de topsporters met een gezond ontbijt vol energie de dag kunnen starten. Campina heeft sinds 2015 een samenwerking met NOC*NSF en zorgt ervoor dat de topsporters van TeamNL die deelnemen aan de Olympische en Paralympische Spelen de juiste zuivel en eiwitsupplementen krijgen. In Parijs krijgen de sporters elke dag een goed en gezond ontbijt voor een sterke start van de dag. Ook naast de Olympische en Paralympische Spelen voorziet Campina de sporters van eiwitsupplementen.

Belangrijke voedingsstoffen

Thomas Gribnau, Marketing Director bij FrieslandCampina: "Wij zijn al jaren trotse partner van een van de mooiste sportorganisaties van Nederland. Het is ontzettend gaaf om te weten dat TeamNL tijdens de Olympische en Paralympische spelen elke dag opstaat met onze producten en Campina zo een steentje kan bijdragen aan het Nederlandse succes op de Spelen. Met een goed ontbijt kunnen we zorgen voor een betere morgen voor de topsporters, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen."

Handbiker Jetze Plat: "Naast bewegen is goede voeding enorm belangrijk voor mij. Zuivel levert belangrijke voedingsstoffen zoals proteïne die we dagelijks nodig hebben voor optimaal spierherstel en een fit gevoel. We willen elke dag vol energie beginnen en de zuivel van Campina vormt daar een gezonde en goede basis voor."  


Bureaus

Media

Economisch