De Kuyper wordt distributeur Avallen Calvados in Nederland

De Kuyper wordt distributeur Avallen Calvados in Nederland

29-04-2024 (11:16) - Marketing

Avallen Calvados slaat de handen ineen met De Kuyper als distributeur om Calvados naar Nederland te brengen. Avallen is een B Corp gecertificeer merk dat bekend is voor hun klimaatpositiviteit, behoud van biodiversiteit en het redden van bijen. 

Avallen is een duurzame producent van het traditionele appelbrandewijn calvados uit Normandië. Het merk werd in 2019 opgericht door Stephanie Jordan en Tim Etherington-Judge en heeft als doel om de duurzaamste drank te worden. Ze zijn naast een B Corp, ook een Climate Positive organisatie en lid van 1% For the Planet. Daarnaast ondersteunen ze ook lokale boeren in de buurt van de distilleerderij.

Ze maken gebruik van regeneratieve en weinig afvalproductiemethoden. De calvado wordt geproduceerd van appels, water en tijd. Daardoor slaat elke geproduceerde fles meer CO2 op dan het uitstoot. Met De Kuyper als distributiepartner hoopt het merk de groene missie van Avallen door heel Nederland te laten weerklinken.

Daarom wordt de lancering van het merk gevierd met de heropleving van de iconische Appletini-cocktail, die zijn wortels heeft in De Kuyper's eigen Apple Sour-likeur. Deze moderne twist op de cocktail vervangt vodka door calvados, wat zorgt voor extra verfrissing.
 


Bureaus

Media

Economisch