DHL installeert pakketautomaat bij Philips Stadion in Eindhoven

DHL installeert pakketautomaat bij Philips Stadion in Eindhoven

06-02-2024 (13:09) - Marketing

Bij het Philips Stadion in Eindhoven is onlangs een DHL pakketautomaat geïnstalleerd. Deze automaat stelt supporters en buurtbewoners in staat om op elk gewenst moment pakketten te versturen en op te halen.

DHL plaatst op dit moment honderden pakketautomaten. Veel daarvan verschijnen bij sportclubs. Dat blijken veel bezochte en makkelijk bereikbare locaties. Een aantal andere professionele voetbalclubs ging PSV voor met een pakketautomaat bij hun stadion. Daarnaast is DHL logistiek partner van de nationale damesteams van hockey, voetbal, handbal en volleybal. Talloze achterliggende amateurclubs zien graag een pakketautomaat geplaatst bij hun accommodatie. Voor ieder pakket in de automaat ontvangt de club een vergoeding.

Torenhoge ambitie

Michel Clausing, Chief Commercial Officer bij DHL eCommerce Benelux: "We zijn trots op onze samenwerking met deze topclub in de eredivisie. We herkennen ons in de torenhoge ambitie van PSV om op alle fronten de beste te willen zijn. Steeds meer mensen kiezen voor aflevering op een servicepunt. Bij DHL Pakketautomaten kan je bovendien 24/7 terecht. Een pakketpunt bij een sportclub is een win-win voor de club, DHL, de supporters en omwonenden."

Centrale positie

De nieuwe service in het centrum van Eindhoven past goed bij de rol die PSV speelt in de regionale gemeenschap, vindt Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV. “Onze locatie in het hart van de stad is heel bijzonder en stelt ons in staat om iets toe te voegen voor supporters en buurtbewoners. Daar is dit een mooi voorbeeld van. Het sluit heel goed aan bij de centrale positie die wij als club innemen binnen onze omgeving.” 


Bureaus

Media

Economisch