easyJet officiële partner van Eurovisie Songfestival

easyJet officiële partner van Eurovisie Songfestival

20-02-2024 (12:38) - Marketing

easyJet is vanaf nu de officiële partner van het Eurovisie Songfestival. De organisaties gaan een samenwerking van drie jaar aan.

De luchtvaartmaatschappij brengt in mei dit jaar duizenden bezoekers uit heel Europa naar het evenement in Malmö,Zweden. Op 7, 9 en 11 mei staan de halve finales en finale op de agenda. Nederland neemt deel aan de tweede halve finale die op donderdag 9 mei plaatsvindt. easyJet zal netwerkbreed meer dan 10% extra capaciteit aanbieden van en naar Kopenhagen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

“We zijn enorm trots om de komende drie jaar officiële partner van het Eurovisie Songfestival te zijn. Reizen biedt mensen de zeldzame kans om even weg te zijn van de alledaagse sleur en helemaal in het moment te zijn, net zoals het iconische Eurovisie Songfestival dat doet. Mensen, landen en culturen worden tijdens dit evenement samengebracht, alles is mogelijk en iedereen is welkom. Bij easyJet delen we al deze belangrijke waarden en we dragen graag ons steentje bij om mensen met elkaar te verbinden. ” aldus William Vet, country manager easyJet Nederland.  


Bureaus

Media

Economisch