Eerste Circle K store geopend in Nederland

26-03-2024 (13:26) - Marketing

Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is uitgerust met het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Nathalie Baras, Vice President bij Circle K in Nederland, vertelt meer over het concept: “Circle K wordt geleidelijk geïntroduceerd in de shops bij de stations van TotalEnergies. Het aanbod van producten en services wordt aangepast aan de behoefte van de Nederlandse markt. Dit doen wij samen met het sterke, lokale management en de teams van de servicestations die fantastisch werk leveren”.

Ondanks de grote verandering is het station opengebleven voor klanten. Binnen enkele weken ondergaan de shops TotalEnergies Schiphol en TotalEnergies Reeuwijk, dezelfde transformatie.

De transformatie is het gevolg van de aankoop van de Retail & Cards activiteiten door Circle K. Naast dat de komende maanden een fors aantal stations wordt voorzien van een heel nieuwe shop, is er ook een begin gemaakt met het deels aanpassen van TotalEnergies stations. Hierbij worden, zonder dat de hele winkel verbouwd hoeft te worden, delen van de Circle K succesformule doorgevoerd. 

Barnas voegt toe: “Deze ontwikkelingen markeren een voortvarende start van de geleidelijke overgang zoals deze bij de overname werd bekendgemaakt. We kijken uit naar de verdere groei en ontwikkeling van Circle K in Nederland”.


Bureaus

Media

Economisch