Elf nominaties bij DDMA Dutch CRO Awards 2022

03-10-2022 (10:45) - Marketing

De DDMA Commissie CRO heeft de genomineerden van de DDMA Dutch CRO Awards 2022 bekend gemaakt. Uit alle inzendingen doen de volgende bedrijven mee aan de race voor de winst in een van de 3 prijscategorieën: Beter Bed, Hans Anders, Intergamma, Kruidbosch, Lobbes, RTL Nederland, Van der Garde Tuinmeubelen, VodafoneZiggo. 

Commissievoorzitter Frank Overbeek: ‘Zelfs na 5 keer de DDMA Dutch CRO Awards te hebben uitgereikt en we het evenement als gevestigde naam mogen beschouwen, is het altijd spannend wat we aan cases ingezonden krijgen. Het was toch weer een overweldigend aantal en we zijn trots op de vele inzenders die zich hebben ingezet om hun case te laten meedingen. Ook dit jaar spelen we in op de ontwikkelingen in het experimenteren en hebben we met de nieuwe categorie 'Experimentation Culture’ gemerkt dat er veel gebeurt op dat gebied. We maken ons nu op voor het event!’

Genomineerden in de categorie Conversie

Beter Bed
Lobbes
RTL Nederland
VodafoneZiggo (genomineerd met 2 cases)

Genomineerden in de categorie Experimentation Culture

Intergamma
RTL Nederland
VodafoneZiggo

Genomineerden in de categorie Traffic generatie

Hans Anders
Kruidbosch
Van der Garde Tuinmeubelen

Nieuwe categorieën

De DDMA Dutch CRO Awards worden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. Nieuw dit jaar zijn de categorieën Experimentation Culture en Traffic generatie. Naast de juryprijzen is er ook een publieksprijs te winnen, waarvoor tijdens de uitreiking gestemd kan worden. Daar doet iedere genomineerde case automatisch aan mee.

Tickets voor de uitreiking op 3 november zijn te koop via: https://dutchcroawards.nl/

Over de DDMA Dutch CRO Awards

De uitreiking van de DDMA Dutch CRO Awards vindt dit jaar plaats op 3 november 2022, in B. Amsterdam. De awards zijn een initiatief van DDMA, de branchevereniging voor data en marketing, en worden mede georganiseerd door de DDMA Commissie CRO. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Clickvalue, Contentsquare en SiteSpect. 

 


Bureaus

Media

Economisch