Emma Sleep opent tweede winkel in Nederland

Emma Sleep opent tweede winkel in Nederland

14-11-2023 (12:20) - Marketing

Emma Sleep kondigt de opening aan van haar tweede winkel in Nederland. Gevestigd in het bruisende Eindhoven, zal de nieuwe winkel haar deuren openen op vrijdag 15 december. Emma Sleep wil hiermee dichter bij haar klanten staan. 

De belangrijkste drijfveer achter het openen van deze tweede fysieke winkel is het versterken van de band met klanten. Klantgesprekken hebben aangetoond dat veel mensen behoefte hebben aan advies bij de aankoop van iets zo persoonlijks als een matras, bed of kussen. Deze nieuwe winkel in Eindhoven zal klanten de mogelijkheid bieden om deskundig advies in te winnen en het comfort van Emma-producten zelf te ervaren. 

Comfortzone

"Met de Emma winkels bieden we onze klanten een extra mogelijkheid om met onze producten in contact te komen en persoonlijk advies te ontvangen van onze winkelmedewerkers. Gebaseerd op de positieve ervaringen met onze klanten in de eerste winkel, zijn we erg enthousiast over deze mogelijkheid om in Eindhoven onze tweede winkel te openen," aldus Henk Waninge, Head of European Retail bij Emma Sleep. Het bedrijf zal in 2024 gestaag nieuwe winkels blijven openen. Eerder in november opende de eerste Emma-winkel in het Duitse Keulen.

De officiële opening van de Emma-winkel op de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven vindt plaats op vrijdag 15 december. Emma betrekt de lokale gemeenschap bij de opening en werkt samen met buurtwinkels en merken in de regio. 

Heet je Emma?

De eerste 50 mensen in de winkel met de naam Emma krijgen een speciaal cadeautje: zij ontvangen een Emma Wolkenkussen ter waarde van €105. Een live illustrator maakt ter plekke een tekening van elke Emma. Heet je toevallig geen Emma? Ook voor niet-Emma’s heeft Emma Sleep een verrassing: alle klanten ontvangen een premium satijnen slaapmasker ter waarde van €30. 


Bureaus

Media

Economisch