Energiedirect en PSV verlengen samenwerking

Energiedirect en PSV verlengen samenwerking

13-02-2024 (12:06) - Marketing

Energiedirect blijft na dit voetbalseizoen verbonden aan PSV als Official Partner en heeft zich aan de club verbonden tot de zomer van 2026.

Energiedirect had tot medio 2022 een zichtbare positie op het shirt. Na drie seizoenen als hoofdsponsor en drie seizoenen als rugsponsor bleef de energieleverancier, gevestigd in Den Bosch, de club trouw als Official Partner. Eerder was het merk verbonden aan PSV Esports en PSV Vrouwen.

Met de contractverlenging is het tienjarig jubileum van het sponsorschap een stip aan de horizon geworden. Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV: “Ik vond dat zo’n lef dat zij destijds ná Philips besloten: wij gaan nu op het shirt. En het heeft hen geen windeieren gelegd, noch qua naamsbekendheid, noch qua klantenbestand. Dat vind ik heel slim en gedurfd. Zo zijn wij ook, innovatief. PSV en Energiedirect zijn daar samen in opgetrokken en hebben gezamenlijk mooie dingen gedaan en bereikt. Dat Energiedirect na dit seizoen nog twee jaar doorgaat, geeft bovendien aan hoe trouw deze partner ook is”, aldus Janssen. 


Bureaus

Media

Economisch