Febo en Biscoff slaan handen ineen voor ijskoude collab

Febo en Biscoff slaan handen ineen voor ijskoude collab

07-10-2024 (12:46) - Marketing

FEBO en Biscoff slaan handen ineen. Vanaf 7 oktober is de Biscoff Speculoos IJ-sco tijdelijk verkrijgbaar bij alle vestigingen van FEBO.

Opgericht in 1941 als brood- en banketbakkerij Maison Febo, heeft FEBO inmiddels 75 vestigingen. Het FEBO-ijs wordt net zoals de milkshakes nog altijd gemaakt volgens het recept van oprichter Johan de Borst, waarvoor de basis werd gelegd op de banketbakkersschool. Het ijs in de IJs-co is dus geen softijs, maar is wel extra romig van smaak doordat het gemaakt is van weidemelk met meer dan 10% melkvet.

De combinatie met Speculoos

Al ruim 90 jaar worden in het Belgische Lembeke de Original Speculoos koekjes van Biscoff gebakken. The Original Speculoos, is een krokant koekje met een eigen smaak. Het gekaramelliseerde koekje is verkrijgbaar over de hele wereld en wordt de laatste jaren steeds vaker in verschillende producten verwerkt. 

De Biscoff Speculoos IJs-co is exclusief verkrijgbaar van 7 oktober tot en met 25 april en kost bij bestelling online € 4,25 en in de vestigingen van FEBO € 4,-.


Bureaus

Media

Economisch