Flink opent twee nieuwe locaties in Amsterdam en Utrecht

Flink opent twee nieuwe locaties in Amsterdam en Utrecht

17-05-2024 (10:51) - Marketing

Flink, de laatste overgebleven flitsbezorger in Nederland, opent twee locaties in Amsterdam en Utrecht. Klanten uit de twee steden kunnen hierdoor rekenen op een verbeterde service, zoals snellere bezorgtijden.

Het gaat om een hub aan de James Wattstraat in Amsterdam-Oost en aan de Strawinskylaan in Utrecht. In de Domstad wordt het bezorggebied uitgebreid met Leidsche Rijn.

Robin Kiesler, directeur Nederland van Flink: “We zijn verheugd dat we, in goed overleg met de gemeenten, deze twee nieuwe locaties hebben kunnen vinden. Ze zijn ruim opgezet en in Utrecht gaan we nu ook in een fors groter gebied bezorgen. Inmiddels heeft al meer dan een miljoen Nederlanders bij Flink besteld en we zien ernaar uit dat meer Utrechtse bewoners dat vanaf nu ook kunnen.”

Flink is sinds 2021 in Nederland actief en bezorgt boodschappen in meer dan 40 Nederlandse gemeenten. Het bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid, met continu dubbele cijfers groei. Flink maakt inmiddels winst. In 2024 en 2025 zal Flink zich in meer steden gaan vestigen en ook in bestaande steden extra locaties openen.

 


Bureaus

Media

Economisch