Flowboost behaalt 50% belang in Backlink.nl

Flowboost behaalt 50% belang in Backlink.nl

14-03-2024 (16:51) - Marketing

Flowboost, een online marketingbureau gevestigd in Rotterdam, verwerft een belang van 50% in Backlink.nl. Backlink is een platform dat bekend staat om linkbuilding voor een eerlijke prijs.

Floris de Schrijver, eigenaar van Flowboost, geeft aan: "Ondanks veel adviezen om ons verder te richten op Google Ads na het behalen van het Google Premier Partner status, hebben we doelbewust gekozen voor een andere aanpak: investeren in SEO".

De recente verwerving van een 50% belang in Backlink.nl sluit perfect aan bij de visie van Flowboost. Floris voegt toe: "We blijven onze diensten leveren op de vertrouwde manier. Deze toevoeging versterkt onze dienstverlening en zal geen impact hebben op onze bestaande klanten. Integendeel, we streven ernaar om nog meer te focussen op het realiseren van rendabele groei.”

Martijn van der Pas, de eigenaar van Backlink.nl, reageert positief op de nieuwe samenwerking met Flowboost:  "Het is voor ons een genoegen om Flowboost aan boord te hebben als onze partner. Deze samenwerking brengt niet alleen waarde met zich mee, maar voegt ook aanzienlijke Google-expertise toe aan ons team."

Transparantie

In een branche waar transparantie vaak onder de loep wordt genomen, stellen zowel Backlink.nl als Flowboost dit als een fundamentele waarde. Martijn licht dit toe met een treffende vergelijking: "Indien een baksteen overal identiek zou zijn, zou niemand verwachten twee keer zoveel te betalen voor dezelfde steen ergens anders. Bij Backlink.nl bieden we exclusieve premium backlinks van topkwaliteit, altijd tegen de scherpste prijs. Ons doel is om in elke geleverde link transparantie en echte waarde te bieden."

 


Bureaus

Media

Economisch