Frites de Mer is klaar voor het Nederlandse horecalandschap

Frites de Mer is klaar voor het Nederlandse horecalandschap

14-11-2023 (14:09) - Marketing

Frites de Mer, een innovatieve vis snack met een mediterrane twist, is klaar om het Nederlandse horecalandschap “uit zijn (vis)beslag te schudden”.

Dit nieuwe Nederlandse visproduct voorziet in de groeiende behoefte en springt in op het beperkte aanbod van onderscheidende vissnacks in het hogere segment. Frites de Mer is ontwikkeld uit liefde voor mediterrane viscultuur en uit frustratie voor het ontbreken hiervan op de Nederlandse markt.

Frites de Mer

De 1 kg zakken bevatten een mix van calamares (pijlstaartinktvisringen), gamba’s (steurgarnalen, MSC), mosselen (Bio), pollack (koolvisrugfilet, MSC) en boquerones (spiering) en zijn voorzien van een kruidenmelange die separaat in de zak is bijgevoegd en zorgt voor de ambachtelijke korst na het frituren. Deze vissnack is speciaal ontwikkeld voor horeca-ondernemers die een onderscheidend en toch toegankelijk product op de kaart willen. Gebruiksgemak en originaliteit gaan hand in hand met een eerlijke prijs.

Vakantie in een puntzakje

“Waarom zou je alleen tijdens vakantie genieten van de lekkerste gebakken vis? Wij halen deze beleving naar Nederland. Bij Frites de Mer voegen we alleen de noodzakelijke kruiden en specerijen toe en laten we de frituur een ambachtelijk jasje creëren. We verbloemen niets... nou ja, een héél klein beetje om onze vis lekker knapperig te maken. Zo behouden we de eigen structuren en smaken en laten we de kwaliteit van de vis voor zich spreken. Het is de ultieme snack voor jong en oud en een leuk alternatief voor de traditionele bittergarnituur voor events, huwelijken en natuurlijk op het terras of als shared platter.” Aldus Tijno Verkerke en Rena Streep.

Innovatie

Sanne & Michiel Huisman, Teds Bar, Brunch & Bistro: “Frites de Mer was voor ons echt een verrassende innovatie voor ons borrelassortiment! Vis van goede kwaliteit, een leuke presentatie, maar bovenal een verrassende goede smaak en bite heeft ons doen besluiten om dit meteen een plek op onze kaart te geven in al onze 11 Teds vestigingen. Wij verwachten echt een waanzinnig succes.”

Marcel Gonzales, Business Consultant Bidfood: “Tijdens de proeverij van Frites de Mer was ik direct overtuigd van dit unieke product die het mediterrane vakantiegevoel naar Nederland brengt, waar de gasten van onze klanten zeker mee verrast gaan worden.” 


Bureaus

Media

Economisch