Gazelle schiet te hulp tijdens Dutch Grand Prix

Gazelle schiet te hulp tijdens Dutch Grand Prix

22-08-2024 (13:45) - Marketing

Van banden tot pleisters plakken: Koninklijke Gazelle ontzorgt tijdens het Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix weekend in Zandvoort fietsende racefans op weg naar het circuit.

Professionele fietsmonteurs van Gazelle fietsen op herkenbare Safety Bikes (e-bakfietsen) op de route naar het circuit en helpen pechvogels weer op weg. Fietsers met pech kunnen een Safety Bike oproepen, maar de fietspaden worden ook gemonitord via een speciale Control Room.

Autocoureur Jan Lammers over de 40.000 racefans die op de fiets naar het circuit in Zandvoort komen: “Zelfs vorig jaar, met iets slechter weer, kwamen weer tienduizenden met de fiets. Dat koesteren we als organisatie. Daarom is het geweldig dat Gazelle zich dit jaar in gaat zetten om onze fietsende fans te helpen als ze pech onderweg hebben”.

Gazelle DRS-zone en Sprintrace

Paul Vreeburg, Algemeen Directeur bij Gazelle: “De lange fietsslinger richting Zandvoort is enorm indrukwekkend om te zien. De afgelopen twee jaar hebben wij fietsende racefans onderweg verrast met de Gazelle DRS-zone (2022) en de Gazelle Sprintrace (2023). Toen hebben al een paar fietsers geholpen met het plakken van banden, en dit jaar zetten we onze expertise graag nog breder in op alle drukke fietspaden richting het circuit. Met onze mobiele fietsmonteurs op Gazelle Safety Bikes garanderen we alle fietsers onderweg naar Zandvoort een goede aankomst!”

Mochten fietsers pech krijgen onderweg, kunnen zij Gazelle-monteurs eenvoudig bereiken door een QR-code te scannen langs de route of door naar dit nummer, 06-47089020, een WhatsApp bericht te sturen.  


Bureaus

Media

Economisch