Hattrick voor Cognito bij Corporate Content Awards

Hattrick voor Cognito bij Corporate Content Awards

11-03-2024 (16:49) - Marketing

PR- en communicatiebureau Cognito Amsterdam is in de prijzen gevallen bij de Corporate Content Awards. Dit is het derde jaar op een rij dat het bureau wordt erkend door de award van Communicate Magazine.

Cognito won de prijzen ‘Best One-Off Campaign’ en ‘Best Content to Assist with Reputation Management’ voor hun werk voor bedrijf Hyarchis. Cognito heeft een campagne en een marktrapport ontwikkeld rondom de trends in 'Know Your Customer' en 'Anti-Money Laundering'. Deze campagne werd gelanceerd op de beursvloer van het Money20/20 EMEA-event in Amsterdam en werd ondersteund door een sterke PR-push. Cognito won ook in de categorie ‘Best Use of Digital’ voor zijn commerciële podcast PayTech Talk. Het project is een van de podcastprojecten die door het bureau worden geproduceerd in de eigen studio.

Dit is het derde jaar op een rij dat Cognito in de prijzen valt. In 2022 en 2023 heeft Cognito ook verschillende prijzen gewonnen zoals ‘Best Use of Celebrity/Influencer’ en ‘Most Creative Use of Owned Media Channels’.
 


Bureaus

Media

Economisch