Health Food Wall breidt aanbod op Schiphol uit met self-service automaten

Health Food Wall breidt aanbod op Schiphol uit met self-service automaten

08-05-2023 (15:07) - Marketing

De Health Food Wall heeft 5 mei twee Intelligent Fridges in Gate 24/7 op Schiphol Airport geopend. Health Food Wall is sinds 2019 te vinden op Schiphol Plaza, maar nu dus ook 24/7 toegankelijk met de self-service automaten. 

“We zijn verheugd om onze gezonde impact op Amsterdam Airport Schiphol uit te breiden”, aldus Anouk Snelders, founder van Health Food Wall. “We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot voedzame en smakelijke plantaardige voeding en we zijn toegewijd om dat werkelijkheid te maken. Met onze Intelligent Fridges kunnen reizigers en werknemers van Schiphol gemakkelijk een voedzame en smakelijke maaltijd of snack meenemen, zonder concessies te doen aan smaak of kwaliteit.”

Inhoud

Sinds 2022 biedt Health Food Wall een 100% plantaardig assortiment aan. Carla Laurs- Hoogvorst, retail manager Royal Schiphol Group: ‘Door het toevoegen van de twee Intelligent Fridges van Health Food Wall breiden we de gezonde en duurzame keuzes voor bezoekers van Schiphol Plaza steeds verder uit. Bij de self service automaten van Gate 24/7 kunnen reizigers dag en nacht terecht voor verzorgingsproducten, elektronica, last minute reisbenodigdheden en vanaf nu dus ook voor een gezonde maaltijd of snack. Een hele mooie toevoeging aan het huidige assortiment.’ De inhoud van de Intelligent Fridges bestaat uit wraps, sandwiches, snacks, maaltijden en dranken. Schermen naast de Fridges communiceren het menu en de prijzen. Gasten kunnen de Fridges gebruiken door middel van bankpas, of via de gratis te downloaden app van Health Food Wall. ?

 


Bureaus

Media

Economisch