Heineken officieel hoofdsponsor van tiende editie SAIL 2025

Heineken officieel hoofdsponsor van tiende editie SAIL 2025

17-04-2024 (11:09) - Marketing

De tiende editie van SAIL in Amsterdam gaat mede mogelijk gemaakt worden met hulp van Heineken. De Amsterdamse bierbrouwer wordt officieel hoofdsponsor van het grootste evenement van Nederland wat plaatsvindt van woensdag 20 tot en met zondag 24 augustus 2025.

Amsterdam staat dan vijf dagen lang in het teken van verbroedering op en om het water en verwelkomt meer dan 800 schepen, crewleden en ruim twee miljoen bezoekers vanuit heel de wereld. Zij komen samen om de nautische historie met elkaar te vieren; wereldbeelden uit iedere windstreek komen samen op het IJ.

“Een samenwerking die past als een jas”, aldus Els Dijkhuizen, marketingdirecteur van HEINEKEN Nederland. “Al anderhalve eeuw zijn we brouwer van gezelligheid en leverancier van plezier. We geloven dat je de beste momenten met elkaar beleeft en SAIL 2025 is bij uitstek hét moment om samen met elkaar te genieten. Bovendien is Heineken partner van het eerste uur, we waren er in 1975 ook al bij en alle edities van het vrij toegankelijke evenement die daarop volgden. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Heineken van de partij is en kunnen niet wachten de zeilen te hijsen”.
 


Bureaus

Media

Economisch