Hersenstichting en Denksport bundelen krachten

Hersenstichting en Denksport bundelen krachten

05-03-2024 (10:50) - Marketing

De Hersenstichting en Denksport slaan de handen ineen om hun gezamenlijke missie te versterken: het bevorderen van de (hersen)gezondheid van Nederlanders. Met een gedeelde focus op (sociale) ontspanning en mentale uitdaging zetten beide organisaties zich in om bewustzijn te creëren over de relevantie van deze onderwerpen.

“Gezonde hersenen zijn van onschatbare waarde,” aldus David Verschoor, directeur van de Hersenstichting. “Door samen te werken met Denksport kunnen we onze impact vergroten en meer mensen bereiken. Samen kunnen we Nederlanders inspireren om actief bezig te zijn met hun hersengezondheid.”

Anke Braams, Managing Director Benelux van Keesing Media Group:  “Samen kunnen we meer mensen bewust maken van de positieve effecten van puzzelen en de impact van (sociale) ontspanning en mentale uitdaging op hun algehele gezondheid.”

Vitality Experience

In de samenwerking staan een aantal concrete projecten op stapel. Zoals de Vitality Experience op 13 april, waar beiden een substantiële bijdrage aan leveren. Maar ook de puzzels in het Hersenmagazine die door Denksport worden geleverd. En als hoogtepunt wordt in het najaar gezamenlijk een puzzelboek uit de Denksport reeks uitgebracht over het ‘geheim van je brein’. Dit boek zal een verzameling zijn van uitdagende woordzoekers, filippines en andere breinbrekers, waarmee je al puzzelend meer over de hersenen te weten komt. 


Bureaus

Media

Economisch