Johnnie Walker en Squid Game bundelen krachten in aanloop naar seizoen 2

Johnnie Walker en Squid Game bundelen krachten in aanloop naar seizoen 2

02-10-2024 (15:00) - Marketing

Trainingspak aan en gaan - Netflix' Squid Game is terug voor seizoen 2 en Johnnie Walker doet officieel mee. ‘s Werelds nummer één blended Scotch whisky (IWSR, 2023) en Netflix, kondigen een samenwerking aan om Squid Game-fans en whiskyliefhebbers samen te brengen en het langverwachte tweede seizoen te vieren: ‘Pick your player’...

Johnnie Walker onthult een limited edition flesontwerp van Black Label, met daarop nummers variërend van 001 tot 456 als eerbetoon aan de spelers in de serie. Om de collectie echt uniek te maken, is er gebruikgemaakt van zowel digitale als traditionele druktechnieken. Het herkenbare label is aangepast met een stofpatroon om de textuur van het groene trainingspak na te bootsen en het iconische Johnnie Walker-logo is in het herkenbare Squid Game trainingspak gehuld.

De limited edition uitvoering is sinds 1 oktober verkrijgbaar voor fans en consumenten van 18 jaar en ouder zolang de voorraad strekt. De willekeurig genummerde flessen zijn daarmee niet alleen een mooi cadeau voor whiskyliefhebbers tijdens de feestdagen, maar ook een collectors item voor fans van Squid Game.

 


Bureaus

Media

Economisch