Jumbo gaat nu ook wintersportartikelen aanbieden

Jumbo gaat nu ook wintersportartikelen aanbieden

27-10-2022 (11:31) - Marketing

Jumbo gaat naast golf- en hockeyartikelen ook wintersportartikelen aanbieden. De Jumbo Golf aan de Roesiel in Amsterdam Westpoort wordt vanaf 29 oktober de Golf Hockey & Wintersport. De ski- en snowboardafdeling krijgt uitgebreide service en fitting-mogelijkheden.

De superstore in Amsterdam is het eerste Jumbo Sports-filiaal waar naast golf- en hockeyproducten ook een uitgebreid wintersportassortiment te vinden zal zijn. Bezoekers kunnen onder andere gepersonaliseerde ski- en snowboardschoenen laten aanmeten en met een speciaal warmteapparaat de knelpunten uit schoenen halen.

Wintersportfanaten

Bart van Pelt, CEO van Jumbo Golf Hockey & Wintersport: “We zijn ontzettend blij dat we onze superstore in Amsterdam uitbreiden met Wintersport. Naast golf en hockey zijn skiën en snowboarden enorm populair onder Nederlanders. Veel van onze huidige klanten zijn ook wintersportfanaten. Het is mooi dat we nu zowel onze bestaande als nieuwe klanten in al hun behoeftes kunnen voorzien en ondersteunen bij het beoefenen van hun favoriete sport. Ik kijk erg uit naar de opening en de komende periode die daarop volgt.”

Voorpret

Midden november breidt ook Jumbo Golf & Hockey Kerkrade uit met een wintersportafdeling. Het gehele wintersportassortiment is binnenkort ook online beschikbaar. Van Pelt: “Net zoals op de golf- en hockeyafdeling richten we ons met ons grote aanbod aan wintersportartikelen echt op persoonlijke service, advies en beleving. Dankzij de inrichting van Jumbo Wintersport heb je het gevoel dat je in een skigebied bent. Hierdoor begint de voorpret voor je wintersportvakantie al op het moment dat je de winkel binnenstapt.”


Bureaus

Media

Economisch