Katja Bauer versterkt het team van 3MO per 1 april

Katja Bauer versterkt het team van 3MO per 1 april

05-04-2024 (10:00) - Marketing

3MO, marketing, communicatie en media adviesbureau, heeft Katja Bauer vanaf 1 april als senior consultant aangetrokken om het 3MO team komt versterken.

Haar staat van dienst aan zowel bureau- als adverteerders kant en haar uitgebreide netwerk zal de capaciteit van 3MO versterken om de effectiviteit van marketing en communicatie inspanningen voor onze klanten te maximaliseren. Daarnaast zal Katja nauw betrokken zijn bij het verder in de markt zetten van onze recent geïntroduceerde klant-bureau evaluatie tool, 3MO COLLAB.

De partners van 3MO, Huib Bouma, Aranka Staijen en Ivonne Boumeester, zijn verheugd met de komst van Katja: “Door de ontwikkelingen in de markt zien we een toenemende behoefte bij klanten aan onafhankelijk advies over de effectiviteit van creatie. Hierbij spelen goede samenwerking en duidelijke processen zowel intern als met de bureaus een grote rol. Katja heeft haar sporen op dit gebied verdiend en is een welkome aanvulling voor 3MO bij het optimaliseren van samenwerkingen, uitvoeren van reviews/evaluaties en bij het begeleiden van pitches. Daarnaast past Katja als persoon erg goed bij 3MO en verheugen we ons om samen te gaan werken”.

Katja Bauer: " Ik ben oprecht blij om vanaf nu deel uit te maken van het 3MO-team. De missie en drive van 3MO om marketeers te helpen om het allerbeste (creatieve) resultaat te halen uit de samenwerking met hun bureau(s) of inhouse teams, sluit naadloos aan bij mijn overtuigingen en doelstellingen. Ik kijk er enorm naar uit om met gelijkgestemde collega's te kunnen sparren en gezamenlijk te werken aan de allerbeste oplossingen voor onze opdrachtgevers.”
 

 


Bureaus

Media

Economisch